Kleinschalig, huiselijk en kwalitatief hoogstaand

Merel Frieser

In februari 2014 zijn onze twee kindjes gestart bij Jan Huygen. Onze dochter, toen ruim 2 jaar, zat eerst op een ander kinderdagverblijf maar dit was niet wat we er van hoopten.

Met de komst van de tweede zijn we op zoek gegaan naar een kinderdagverblijf dichterbij huis en bij het Openbaar vervoer. Bij Jan Huygen is dit ideaal omdat het kinderdagverblijf op een steenworp afstand ligt van de metro.

Tijdens het oriënterende gesprek met Annemiek waren wij direct overtuigd van de kwaliteit en de fijne, gemoedelijke sfeer op de groepen.

Nu, een jaar verder, ben ik meer dan blij met de overstap naar Jan Huygen!

Er werken hier 6 fantastische leidsters met een goede mix aan ervaring, creativiteit, rust en kennis. Deze dames zijn echt een aanvulling op elkaar. Ook de kleinschaligheid spreekt ons aan. Doordat er maar 2 groepen zijn en 6 leidsters kennen de leidsters alle kindjes.

Naast de reguliere feesten en jaargetijden wordt er aandacht besteed aan andere thema’s zoals ‘kunst’ en ‘ziek zijn’. In het afgelopen jaar hebben we 2x een ouderavond gehad. In oktober de 10 minutengesprekken en in januari een gezamenlijke ouderavond waar een film werd getoond van de decembervieringen en de dagelijkse dingen op een dag ‘Jan Huygen’. In juni was er het jaarlijkse uitje naar de kinderboerderij georganiseerd door de Oudercommissie. Een groot feest voor de kindjes om eens met elkaar te spelen in de speeltuin op de kinderboerderij!

Maar het allerbelangrijkste is dat onze twee schatten het ontzettend naar hun zin hebben bij Jan Huygen. Zij gaan elke keer met veel plezier, voelen zich fijn en ontwikkelen zich tot een heerlijke peuter en kleuter!

Groeten Merel Frieser, mama van Madelief en Thomas