Kleinschalig, huiselijk en kwalitatief hoogstaand

Evert en Mariëlle Barneveld

Ongeveer 4 jaar geleden zijn we in contact gekomen met Annemiek Kegel van KDV Jan Huygen. Onze oudste zoon was op dat moment ondergebracht bij een groot Kinderdagverblijf in de regio. Aangezien we daar totaal niet tevreden waren over de gang van zaken, 2 x je kind huilend ophalen en het massale karakter van dit KDV, waren we al snel erover uit dat onze zoon geen dag langer hier ondergebracht zou worden.

Bij binnenkomst bij KDV Jan Huygen hadden wij meteen een heel goed gevoel. Dit doordat het een kleinschalig KDV is en waar je echt het gevoel hebt dat je een “soort huiskamer“ binnenloopt waar je je kind met een gerust hart kunt achterlaten. Wij werden ook ontzettend prettig ontvangen door de leidsters en dit gaf meteen een goed gevoel van vertrouwen.

Nu 4 jaar later zijn we nog steeds ontzettend blij dat we destijds die keuze hebben gemaakt. Naast ontzettend fijne, lieve, creatieve leidsters is het ook heel erg prettig dat de communicatie zo goed verloopt en dat we altijd goed op de hoogte worden gehouden van de ontwikkeling van onze zoons.

Binnenkort zal onze oudste zoon (Vincent, oktober 2012 wordt hij 4 jaar) afscheid moeten nemen van het KDV Jan Huygen, maar onze jongste zoon (Maurits, net 2 jaar) is net overgegaan van de baby naar de peutergroep.

Wij zijn erg blij dat we destijds de keuze hebben gemaakt om het massale KDV te verlaten en naar KDV Jan Huygen te komen. Je kinderen zijn toch je “kostbaarste bezit” en het is zo fijn dat je ze met een gerust hart kunt achterlaten en naar je werk kunt gaan zonder dat je je druk hoeft te maken!!

Evert en Mariёlle Barneveld
Ouders van Vincent en Maurits Barneveld
Afbeelding